Emirdağ Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Caddesi’ne Yeni Bir Park İnşa Ediyor ‘Erol Sarıer Parkı’

Emirdağ Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanında temel belediyecilik hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor. Emirdağ Belediyesi her yıl çocuklarımızın aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirmesi için yeni parklar yaparak yeşil dokuya katkı sağlamaya devam ediyor.

15 Temmuz Caddesi’nde yapılan ve çevre düzenlemesinin ardından halkımızın kullanımına açılacak olan Erol Sarıer Parkı’nın Emirdağ halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkanımız Serkan Koyuncu “ Temel alt yapı, yol ve suyun yanı sıra pek çok sosyal donatı alanlarına da ihtiyacımız var. Bu alanlar içinde tabi ki çocuklarımızın da ihtiyacı olan, enerjilerini atacakları rekreasyon alanlarına gereksinim var. Bu amaçla çıktığımız yolda parkı olmayan mahalle bırakmamak için kolları sıvadık.” ifadelerini kullandı.