Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK ve beraberinde Vali Yardımcılarımız ile Kurum Müdürlerimiz İlçemizde bir dizi ziyarette bulundular.

Emirdağ Kaymakamımız Osman BİLİCİ ve Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU eşliğinde Emirdağ Kültür Evinde başlayan ziyaret Yeni Belediye Hizmet Binamızın tanıtımı ve gezilmesi ile devam etti. Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU’nun brifing sunumunun ardından Aziziye Kültür, Sanat ve Spor Merkezinde yapılacak Kadınlar Lokali ve Kadınlar Kültür Salonu, Gökkız Kadınlar Hamamı, Kütüphane, Aktivite Salonları ile Tiyatro Salonunun inşaatında incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU’nun Belediyemiz Sosyal Tesislerde Aşevinin üstünde bulunan inşaatte yapılacak olan proje hakkında da bilgiler verdi.

Ziyaret Fazlı-Macide HALAÇ Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve Amorium Kazı Alanının gezilmesi ile son buldu.