Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU AKÜ Emirdağ Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile biraraya geldi. Başarı Hikayeleri-II etkinliğine konuk olarak katılan Belediye Başkanımız etkinlik sonunda gençlere yönelik projeleri tanıttı. Üniversite öğrencileri tarafından beğeniyle karşılanan projeler ilçemizin çehresini, değiştireceği gibi sosyal ve kültürel alanda da yenilik katacağı vurgusu yapıldı.

Ayrıca Belediye Başkanımız ilçemizin tanıtımı ve birlik olgusunun daha artması için öğrenciler ile beraber Yayla Gezisi ve Amorium Gezisi sözü verdi.

Son olarak Aşçılık Bölümü öğrencilerinin Muğla ilinde yapılan yarışmada altın madalya ile dönmelerini tebrik ederek başarılarının devamlılığını diledi ve her alanda Belediye olarak yanlarında olduklarını bilmelerini söyledi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mustafa Kemal YILDIZ’ın teşekkür plaketi vermesinin ardından etkinlik sonra erdi.