Dezenfekte Ekibi Her Sabah Koordineli Bir Şekilde İlçemizde Dezenfekte ve İlaçlama Uygulamasına Devam Ediyor.

Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla ilçemiz genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında, esnaflarımızda, özel apartman ve iş yerlerinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Salgının ilçemizde ve ülkemizde yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirlere ve getirilen kurallara harfiyen uymalı ve üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmeliyiz. Tehlike geçinceye ve bu virüs etkisini kaybedinceye kadar günlük yaşam alışkanlıklarımızı geçici süreliğine değiştirmek zorundayız. Gerek toplu gerekse bireysel tedbirler sayesinde bu süreci inşallah kazasız belasız atlatacağız.