DOĞALGAZSIZ EV VE İŞ YERİ KALMAYACAK

İlçemizin en önemli eksiklerinden biri de tüm mahallelerimizdeki konutlara doğalgazın ulaşmamasıdır. Halkımızla beraber yıllarca ilçemize gelmesi için mücadele ettiğimiz ve en sonunda ilçemizin girişi ile birkaç sokağına kadar gelen doğal gaz hattının ilçemizin geneline en kısa sürede ulaşmasını için gerekli olan tüm adımları yine atacağız. Dağıtım şirketi ile iş birliği yaparak, doğal gaz hattı yapımının önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Bu sayede halkımıza ekonomik bir enerji kaynağı sağlamış olacağız. Ayrıca bu sayede kış aylarında yükselmekte olan hava kirliliğinin önüne geçilmiş olacaktır.

2019 Yılında göreve başladığımızda 353 haneye doğalgaz ulaşımı sağlanmışken, 2023 yıl sonu itibariyle ilçemizde yaklaşık 21 bin haneye doğalgaz ulaşmış ve rakamla ilçemizin %90’ına doğalgaz gelmiş bulunuyor.