Emirdağ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlık Seçimi Yapıldı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Emirdağ Belediyesi salonunda yapılan toplantıda Gençlik Meclisi Başkanlığına Azizeye Anadolu lisesi Öğrencisi Gökdeniz Biçer Yardımcılığına ise Anadolu Lisesi Öğrencısi Metin Zülbiye Sarı Anadolu lisesi Öğrencisi Sudem Karaca ve Melisa Aytekin seçildi. 1.Katibi Gülsüm Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’den Emre Uçar 2.Katibi Mtal Lisesinden Rüştü Efe Özdemir seçildi

Emirdağ Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi ilk toplantısını yaptı. Emirdağ Belediyesi salonunda gerçekleşen toplantıya Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, öğretmenler ile Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

BAŞKAN KOYUNCU: ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZDİR

İlk toplantısını gerçekleştiren Emirdağ Kent Konseyi Gençlik Meclisinin hayırlı olmasını dileyen ve yarınların geleceği olan çocukların büyük başarılara imza atacağına inandığını ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Gençlik Meclisinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Meclis üyelerimizin pırıl pırıl fikirleri ile çocukların nasıl bir şehirde yaşamak istiyorsunuz, Belediyemizden nasıl bir beklentiniz var, nasıl bir okul ve nasıl bir mahalle, nasıl bir park, nasıl bir bahçe, nasıl bir çocuk oyun dünyası ve nasıl bir kütüphane istiyorsunuz bu şehirde ve beklentiniz nelerdir bunu bu mecliste güzelce çalışacaksınız ve bunları rapor haline getirip Belediyemize sunulacaktır. Meclis demek hoşgörü, birbirini dinleme anlayışı, konuşma becerisi, kendini ifade etme becerisi ve demokratik anlayış gelişimi küçük yaşlarda başlar ve sizlerde şu an çocukların vekillerisiniz. Emirdağ’daki çocuklar adına söz alıp onlar adına konuşacak ve taleplerde bulunacaksınız. Gelecek artık çocuklarındır bizler gelip ve gidiyoruz. Sizleri gelecek adına mutlu kılabiliyorsak ne mutlu bizlere ve kendimizi mutlu sayarız. Bu şehrin geleceği sizlere emanet edilecektir. Bu şehrin gelecekte belediye başkanları ve mülki amirleri sizler olacaksınız” dedi.