Emirdağ Kültür Evinde Aile İçi İletişim Konulu Sohbet Ve Söyleşi Programı Gerçekleşti.

Emirdağ İlçe Müftülüğümüzden Meryem YANKAŞ hocamız tarafından Emirdağ Kültür Evimizde Kadınlara yönelik oluşturduğumuz çok amaçlı salonda Emirdağ Gençlik Merkezimizin organize ettiği “Aile İçi İletişim” konulu sohbet ve söyleşi düzenlendi.

Maske, Sosyal Mesafe ve Hijyen tedbirlerinin alındığı sohbet ve söyleşiye ilçemizde çalışan ve ev hanımı kadınlarımız katıldı. Bu tür etkinliklerin daha sık düzenlenmesini talep eden kadınlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yakın zamanda inşaatı tamamlanacak içerisinde kadınlara özel havuz, kütüphane, hobi salonu, mutfak, spor salonu, okuma salonu bulunan “Kadın Kültür Evi’mizde kadınlara yönelik etkinlikler, kurslar, toplantılar, eğitimler ve kadın günleri daha sık düzenlenecek olup tüm ilçe halkımız kadınlarımızın, misafirlerimizin hizmetine sunacağız.