Emirdağ’da Kurban Bayramı Ziyaretleri

Emirdağ’da resmî bayramlaşma töreni Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerde yapıldı. Törene Önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanımız Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Vali Vekilimiz Dr. Mehmet Boztepe, Afyonkarahisar milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Bayat Belediye Başkanımız Halil İbrahim Bodur, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanımız İsmail Dişiçürük, Gömü Belediye Başkanımız Hakkı Tekin, Davulga Belediye Başkanımız Ergün Erdik,Emirdağ il genel meclis üyelerimiz Hüseyin Duran Necati Şevik , kurum müdürlerimiz ve Emirdağlı Vatandaşlarımızin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Emirdağ Belediye Başkanı

Serkan KOYUNCU