MUHTARLIK OFİSİ VE HANIMLAR LOKALİ

Gönül belediyeciliği anlayışımızı halkın her kesimine ulaştırabilmek ve iletişimi daha hızlı, daha sağlıklı hale getirebilmek amacıyla mahallelerimize Muhtarlık Ofisi yapılacaktır. Yapılacak olan ofisler içerisinde hanımlar lokali ve toplantı salonu yer alacaktır. Ücretsiz internetin olacağı bu ofislerde Belediye Başkanı belirli aralıklarda her mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek istek, talep, şikâyet ve sorunlarını yüz yüze dinleyecektir.

Gönül belediyeciliği anlayışımızı halkın her kesimine ulaştırabilmek ve iletişimi daha hızlı, daha sağlıklı hale getirebilmek amacıyla Belediye binamızın içerisinde Muhtarlık Ofisimiz hizmete açılmıştır. Hanımlar lokalimiz ise Kadın Kültür Evi bünyesinde ilçemiz kadınlarının hizmetine sunulmuştur.