Pazar Yeri Tartı Kontrol Noktası Kuruluyor.

Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU’nun salı pazarı ziyaretleri esnasında halkımızdan gelen yoğun talepler üzerine “Pazar Yeri Tartı Kontrol Noktası” kurulacaktır.

İlçemizde salı günleri kurulan pazarın girişine vatandaşlarımızın aldığı ürünlerin tartılarından hata olduğunu düşündükleri ürünleri pazar içerisinde tekrar tartabilmesi için tartı aletleri koyarak, hizmet verilecektir. Zabıta Amirliğimizce yapılacak uygulamada Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmelik ve Belediye Zabıta Yönetmeliği gereği satın alınan ve tartım sonucu farklılık gösteren ürün satıcılarına cezai işlem uygulanacaktır. Yakın zamanda da belediyemiz tarafından tek tip fiyat etiket uygulamasına geçilecektir. Uygulama yarın yani 18.02.2020 tarihinden itibaren sebze pazarı girişinde başlayacaktır.