“SOSYAL MARKET”DE LİMİTİMİZ GÖNLÜMÜZ

İhtiyaç sahibi vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak ve ihtiyaçlarına göre yardım yapabilmek amacıyla Belediye Başkanımız Serkan KOYUNCU’nun önemle üzerinde durduğu ve yakından takip ettiği “Sosyal Market” projesi belediye rant tesisleri eski belediye binası zemin katta hizmete girdi. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere sosyal market kartları teslim edilmektedir.

Süpermarket mantığıyla çalışan gıda, giyim, oyuncak, bebek malzemeleri, temizlik ürünlerinin bulunduğu markette alışılmış koliyle gıda yardımı yapmanın ötesinde insanların öncelikli ihtiyaçlarını alabilme özgürlüğü tanımaktadır.

Ayrıca ihtiyaç sahiplerinin sosyal market imkânlarına ulaşamaması durumunda “Evde Bakım Hizmetleri” kapsamında evlerine kadar gidilerek ihtiyaçları giderilmektedir.

Bu manada hayırsever vatandaşlarımız Mehmet YILDIZ, Rahime KESER, Abbas ATMACA ve Fuat ÇAPA ’ya, İlçemiz esnaflarından FATİH MODA Fatih Moda Giyim Konfeksiyon, Butik Hayatı KAHYA, Muharrem Altinyay Altinyay Altınyay Gıda, Ayakkabıcı Ceylan DENİZLİ, Hasan ÇOLAK Tuhafiye’ye, Afyonkarahisar Alko Şekerleme ve Emirdağ Organize Sanayi Bölgemizde üretim yapan Ülker grubu Kerevitaş- Superfresh Emirdağ Fabrika Dondurulmuş Gıda firmasına teşekkür ederiz.

İhtiyaç sahiplerimizin taleplerine uygun olarak yapılacak yardımlarla ilgili Sosyal Market ile iletişime geçilmesini; böylece ihtiyaç önceliğinin belirlenerek ürün ve hedef odaklı yardım yapılmasını rica ederiz.

Whatsap Hattı 0535 334 00 03 Beyaz Masa 0272 442 78 01