Zilfi-Ali KUŞ Aile Sağlığı Merkezi Açıldı

Emirdağlı Hayırsever Zilfi-Ali Kuş çifti tarafından ilçemize kazandırılan 4 No’lu Zilfi-Ali Kuş Aile Sağlığı Merkezinin açılış merasimine Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz, Orman ve Su İşleri Eski Bakanımız ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanımız Burhanettin Çoban, Emirdağ Kaymakamımız Halil İbrahim Acır, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürümüz Serhat Korkmaz, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Sezen, AK Parti Emirdağ İlçe Başkanımız İsmail Dişiçürük, Afyonkarahisar Protokolü, Emirdağ Protokülü ve değerli hemşerilerimizle birlikte katıldık.

Bulunduğu bölgeye önemli bir katkıda bulunacak olan Aile Sağlığı Merkezini yaptıran Zilfi-Ali Kuş çiftine teşekkür ederim.

Serkan Koyuncu

Emirdağ Belediye Başkanı