Cuma, 17 Kasım 2017

ÇOCUKLAR BAŞKANLIK MAKAMINI TEMSİL ETTİLER

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN' ın vekaleti ile Emirdağ Belediyesi Meclis Üyesi Vahit ÜNVER , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4 sınıf öğrencisi Orhan YEŞİLDAĞ , Reyhan ÇELİK ve 3. sınıf öğrencisi Melike Nur GÖNEN'e bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan Orhan YEŞİLDAĞ'a ilk olarak okullardaki çevre düzenlemelerinin tamamlanması talimatını verdi.
Başkan vekili Vahit ÜNVER, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Emirdağ Belediye Başkanlığı koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Orhan YEŞİLDAĞ'a emanet etti. Temsili Başkan Orhan YEŞİLDAĞ 'a ve Reyhan ÇELİK öncelikle çocuklara armağan edilen milli bayramımız 23 Nisan Bayramını kutladı.
Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan öğrenciler Orhan YEŞİLDAĞ ve Reyhan ÇELİK daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Ali ÖZTÜRK'e istekler hakkında talimatlar verdi.
Makam ziyareti sonunda Emirdağ Belediye Başkan vekili Vahit ÜNVER ziyarette bulunan öğrencilere ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu müdür yardımcısı Murat DURMAZ'a ve Öğretmen Hakan COŞKUN'a günün anısına çeşitli hediyeler verdi.