Perşembe, 23 Kasım 2017

SAĞLIĞIMIZ ACIBADEM’E EMANET

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Dr. Celal Dağ belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyarette Belediye Başkanımız U. Serdar Kargın ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Dr. Celal Dağ’ın katılımıyla Acıbadem Eskişehir Hastanesi ile belediyemiz arasında bir işbirliği protokolü imzalandı. Bu protokol kapsamında belediyemiz personeli ile birinci derece yakınları Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin kaliteli hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecekler.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Direktörü Dr. Celal Dağ ve Belediye Başkanımız U. Serdar Kargın gerçekleştirilen bu iş birliğinin örnek teşkil ettiğini ifade ederken protokolden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

"