Cuma, 17 Kasım 2017

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Berat Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan KARGIN mesajında, şunları kaydetti; "Milletimizin ve tüm Müslüman Aleminin Ramazan ayının müjdeleyicisi ve Müslümanların Yüce Allah'ın bağışlamasıyla günahlarından arındıkları Berat Kandili'ni kutluyorum.

Berat; zulmetten nura, esaretten hürriyete, günahtan sevaba yöneliş ve ulaşmanın adıdır.

Kandiller bizleri birliğe, dirliğe, kardeşliğe, paylaşmaya, barış ve sevgiye çağıran müstesna zamanlardır. Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilinde; Gönül huzuru, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Berat Kandilinin kutlu olmasını diler, Milletimizin, Memleketimizin ve tüm İslam Aleminin birlik ve beraberliğine, Dünya da barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim” dedi.