Çarşamba, 22 Kasım 2017

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN BORÇLARIN YAPILANDIRILMASINA DAİR DUYURU

BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN  BORÇLARIN YAPILANDIRILMASINA  DAİR DUYURU

Belediye Başkanlığımıza Emlak Vergisi (Arsa, Arazi, Bina), Çevre Temizlik , İlan Reklam Vergisi ve Su Borcu olan mükelleflerin, 7020 Sayılı Kanun kapsamında, Belediye Başkanlığımıza başvuruları 30.06.2017 tarihine kadar alınacaktır.31.03.2017 tarihine kadar kesinleşmiş (tahakkuk edilmiş) alacaklar kanun kapsamında yapılandırılacaktır.
      Yapılandırma yapan vatandaşlarımız borçlarını Peşin, 6, 9, 12, 18 taksit ile ödeme imkânı sağlanmıştır. Peşin ödemelerde Tefe / Üfe faizi yüzde 50 indirimli uygulanacak olup katsayı faizi uygulanmayacaktır. İlk taksit (peşin) son ödeme süresi 31.07.2017’ dir.
     Belediye Başkanlığımıza borcu olan vatandaşlarımızın Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Servisine uğramaları, İlçe halkımıza ilanen duyurulur.

Emirdağ Belediye Başkanlığı