Cuma, 17 Kasım 2017

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kargın mesajında, Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu hatırlatarak, bu gecenin önemine de değindi. Kargın ‘’ Ramazan ayının 27. gecesi "Kadir Gecesi"dir. İnsanlara dünyada ve ahirette mutlu olmanın yollarını gösteren dinimizin kutsal kitabı Kur'an-ı Kerim Peygamberimize Ramazan ayı içinde Kadir Gecesinde inmeye başlamış, Hz. Muhammed (s.a.v.)'e peygamberlik görevi bu gecede verilmiş ve İslâm güneşi bu gecede doğmuştur. İşte bu önemli olaylar Kadir Gecesine büyük bir şeref vermiş, üstün bir değer kazandırmıştır. Bu vesileyle bu kutlu gecede tüm müslüman aleminin Kadir Gecesini kutlarım.’’ ifadelerine yer verdi.