Cumartesi, 20 Ocak 2018

AFYONKARAHİSAR KENT KONSEYİNDEN EMİRDAĞ ZİYARETİ

Afyonkarahisar Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu Başkanı Ünal Özdoğan ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Emirdağ ziyaretinde ev sahipliğini Emirdağ Kent Konseyi yaptı. Ziyarette Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) üyeleri de hazır bulundu. Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde kahvaltı ile başlayan ziyarette Belediye Başkan vekili Vahit Ünver ve Nurettin Diker misafirlere ev sahipliği yaptı.

Seyir tepesinde Emirdağ Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yiğiter ile Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı tarafından Emirdağ hakkında bilgiler sunuldu. Emirdağ Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Şamil Çil’in organize sanayi bölgesini tanıtımıyla sürdürülen gezi, Adaçal A.Ş ‘de öğle yemeği ile sürdürüldü. Adaçal A.Ş yetkilileri fabrikanın gelişimi, yenilikleri ve dünyanın her tarafına yaptıkları ihracat hakkında brifing verdiler.
Gezi heyeti, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından makamında kabul edildi. Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın , bu tür gezileri çok önemsediğini, Afyonkarahisar ile Emirdağ arasında sıcak ilişkilerin kurulmasından yana olduğunu söyledi.Günün önemine ilişkin Afyonkarahisar Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu Başkanı Ünal Özdoğan’a Emirdağ temsili topakev hediye eden Başkan Kargın,Emirdağ’a ve kendisine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.