Cuma, 19 Ekim 2018

Emirdağ Belediye Başkanlığı Gezici Araç Muayene İstasyonuna İlçemiz Otogarında Yer Tahsis Etti

Tüm yurt genelinde TüvTürk firması tarafından gerçekleştirilen fenni araç muayene işlemleri Emirdağ Belediyesi’nin yer tahsis etmesiyle birlikte ilçemiz otogarında hizmet vermeye devam ediyor. Firma yetkilileri, muayene işlemlerini 15 günde bir haftanın 3 günü olmak üzere,Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ilçemiz otogarında sürdüğünü ifade ettiler.Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ise ilçemiz otogarında yer tahsisi yapılan gezici mobil muayene aracı sayesinde vatandaşlarımızın başka şehirlere gitmelerine gerek kalmadan fenni muayene işlemlerini sağladıklarını söylerken, mobil muayene aracı için telefondan ve TüvTürk internet sitesinden randevu alma yoluyla sıra beklemeksizin kolaylıkla gerçekleştirdiğini ifade etti. Ayrıca mobil muayene aracının ilçemiz sanayi bölgesine yakın olmasının da vatandaşlarımıza ve sanayi esnafına katkı sağladığı belirtti.

.