Cuma, 19 Ekim 2018

İLÇEMİZ GÖMÜ-AFYONKARAHİSAR YOLU ÇALIŞMALARI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

Emirdağ Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizin ana arterli yollarından birisi olan ve ilçemizin giriş ve çıkış güzergahlarından birisini kapsayan Gömü-Afyonkarahisar yolunda Eylül ayında başlatılan alt yapı ve parke taşı döşeme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Yaz ayları boyunca Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun bir gayret ile gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmaları , kış mevsiminin gelmesiyle beraber şuan itibariyle son bularak tamamen trafiğe açıldı.

Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  Afyonkarahisar yolu güzergahında yapılan çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı söylenirken , kış mevsiminin gelmesiyle beraber çalışmaların sonlandırıldığı belirtildi. Bahar aylarının gelmesiyle beraber çalışmaların yeniden başlayacağı ve parkesiz kalanın alanın da aynı özveri ve gayret ile yapılacağına değinilirken bu zamana kadar Afyonkarahisar yoluna yaklaşık 20.000 metre kare parke taşı döşendiğinin altı çizildi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ise konuyla alakalı olarak , 2 kilometreye yakın uzunlukta ve yer yer 18 metre genişliğini  bulan parke döşeme çalışmalarının tamamen Emirdağ Belediyesi’nin kendi imkanı ve imalatıyla yapıldığını belirterek , bu sayede daha ekonomik ve kaliteli bir şekilde hizmet sağladıklarını söyledi. Emirdağ Belediyesi olarak ilçemizde ciddi boyutta parke döşeme çalışması yaptıklarını hatırlatan Başkan KARGIN , bu sayede parke döşenen yollarda alt yapı hizmetlerini de yaparak bu bağlamdaki sorunları en aza indirmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.  Ayrıca Afyonkarahisar yolunun alt yapı ve yol yapım çalışmaları boyunca Emirdağlı vatandaşlarımızdan gördükleri teveccüh, memnuniyet ve desteklerin kendilerine ayrıca güç ve moral kattığını söyleyen Başkan Kargın, Emirdağlı vatandaşlarımızın her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunun altını çizerek herkese teşekkürlerini iletti.