Cumartesi, 21 Nisan 2018

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERKEZ VE KÖYLERİNDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER BU YIL DA UNUTULMADI

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , 24 Kasım Öğretmenler Gününde öğretmenleri bu yıl da unutmadı.İlçemiz merkez ve köy okullarında görev yapan öğretmenleri her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ziyaret ederek çeşitli hediyeler sunan Başkan Kargın, geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, Kreş Müdürü Nurettin DİKER, Belediye Meclis Üyesi Selahattin AVCI , Kreş Öğretmenleri Seçkin ÖZTAŞ VE Oktay ARIKAN tarafından ilçemizdeki merkez ve köy okulları ziyaret edilerek , Emirdağ Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hazırlatılan hediyeler öğretmenlere takdim edildi.Sabahın erken saatlerinde Emirdağ merkez ve köylerinde bulunan okullara giden ekipler, öğretmenlere Emirdağ Belediye Başkanı  Uğur Serdar KARGIN’ın tebrik mesajlarını iletti.

Emirdağ merkez ve köylerinde görev yapan öğretmenler ,  24 Kasım günü dolayısıyla köylerde dahi kendilerini unutmayıp ziyaret gerçekleştiren Emirdağ Belediyesi ekiplerine  ve bu faaliyetini her yıl sürdüren Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a nazik davranışları ve hediyelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.