Pazartesi, 23 Nisan 2018

CADDE VE SOKAKLARDA KALDIRIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Emirdağ Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  tarafından Eski Kacerli Mahallesi Denizli Sokakta başlatılan kaldırım temizleme ve yapım  çalışmaları mahalle sakinlerini memnun etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'a teşekkürlerini iletti.

‘’Kaldırımlar modern ve temiz görüntüye sahip oluyor’’

İlçemiz genelinde yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Fen işleri ekipleri ilçemizi daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor.

Emirdağ Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kacerli Mahallesi Denizli Sokaktaki kaldırımların temizliğini gerçekleştirdikten sonra  yapım çalışmalarına devam edeceğini söylediler.