Cuma, 19 Ekim 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ ''İŞ STRESİYLE BAŞ ETME VE ÖFKE KONTROLÜ'' KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİ

Emirdağ Belediye Başkanlığı ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliğiyle 20 Aralık 2017 Çarşamba günü Emirdağ Belediyesi’nin çok amaçlı kullanılan nikah salonunda ‘’Sağlıklı Günler’’ konferansları kapsamında ‘İş Stresiyle Baş Etme ve Öfke Kontrolü’’ konulu bir program düzenlendi. Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüseyin Ünlü’nün konuşmacı olarak katıldığı konferans Saat:15.30 ‘da başladı.
Düzenlenen programa Emirdağ Belediyesi’nin amir ve personellerinin yanı sıra vatandaşlarımız katıldı. Genelinin sağlık söyleşisi hakkında gerçekleştiği programda Dr. Hüseyin Ünlü iş stresiyle baş etme ve öfke kontrolü hakkında önemli bilgiler verirken ,katılımcıların konuyla alakalı sorularına açıklık getirdi. Emirdağ Belediyesi ve Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nin işbirliği ile düzenlenen ‘’Sağlıklı Günler’’ konferanslarında iş stresiyle baş etme ve öfke kontrolü hakkunda faydalı bilgiler edindiklerini dile getiren katılımcılar,bu çerçevede Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a teşekkürlerini ilettiler.
Programın ardından Psikiyatri Uzmanı Dr. Hüseyin Ünlü’yü makamında ağırlayan Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER , programın verimli geçmesinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Alanında uzman ve yetkili kişiler tarafından sağlık yönünden Emirdağlı vatandaşlarımızın bilinçlenmesi adına bu tür programları her zaman desteklerini belirten Başkan Yardımcısı Ünver, günün anısına Acıbadem Eskişehir Hastanesi Psikiyatri Uzman Doktoru Hüseyin ÜNLÜ’ye Emirdağ temsili topakevin yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.