Salı, 25 Eylül 2018

ELHAN YOLU GÜZERGAHINDA ALT YAPI ÇALIŞMALARI

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz Elhan yolunda içme suyu kanalizasyon ve yağmur suyu terfi hatlarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Elhan yolu güzergahında yapılan alt geçit çalışmaları sonucunda zarara uğrayan kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yenilenme çalışmalarının özenle yerine getirildiği bildirildi. Hemşerilerimize kaliteli ve kesintisiz içme suyu temin etmek amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz diyen yetkililer, bu kapsamda ilçemiz Elhan yolunda yapılan değerlendirmeler neticesinde yenileme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.