Salı, 23 Ocak 2018

ÜCRETSİZ EKMEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Emirdağ  Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kadim Dostlar Ekmek Fırını ihtiyaç sahiplerine ekmek yardımında bulunuyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere üretilen ekmekler  belediyemiz bünyesinde kurulan komisyon tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ÜCRETSİZ olarak veriliyor.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN konuya ilişkin; " Göreve geldiğimiz günden itibaren İlçemiz halkına gerek hizmet gerekse paylaşım adı altında elimizden geldiğince, belediyemizin gücü yettiğince Sosyal belediyecilik anlamında GÖNÜLLERE DOKUNMAYA çalışmaktayız. Yaptığımız araştırmalarda, ilçemizde  ailelerimizin ekmek almakta bile zorlandığını gördük, bunun üzerine ilçemiz halkına belediyemiz bünyesinde ve hayırseverlerimizin katkısı ile kurulan Kadim Dostlar ekmek fırınında üretilen ekmekler ihtiyaç sahibi ailelere HALK EKMEK DEĞİL,ÜCRETSİZ EKMEK olarak dağıtımı devam ediyor. Aşevinde olduğu gibi Kadim Dostlar ekmek fırınına hayırseverler tarafından şartlı bağışlanan un ile üretilen ekmekler halka ücretsiz dağıtılıyor’’ dedi.