Cuma, 23 Şubat 2018

AFYONKARAHİSAR İL GENEL MECLİS BAŞKANI SALİH SEL’DEN BAŞKAN KARGIN’A MAKAMINDA ZİYARET

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih SEL, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep OYUR, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanvekili Selçun ÇİRKİN, 5 Ocak 2018 Cuma günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyaret sırasında Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih SEL ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
‘’TOPLANTIYA DAVET EDİLMEDİĞİMİZ İÇİN İŞTİRAK EDEMEDİK’’
Başkan Kargın, Davulga Kasabasında düzenlenen İl Genel Meclis toplantısına kendisinin davet edilmediğini ve bu yüzden toplantıya iştirak edemediğini söylerken, bu konuda herhangi bir yanlış anlaşılma olmamasını dile getirdi.
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, İl Genel Meclis Başkanı Salih SEL ‘e Emirdağ Belediyesi logolu şilt ve topak ev hediyesinde bulundu.
Misafirperverliği için Başkan KARGIN’a teşekkür eden Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih SEL ve beraberindeki heyet çekilen hatıra fotoğrafının ardından ilçemizden ayrıldı.