Cumartesi, 26 Mayıs 2018

MHP AFYONKARAHİSAR HEYETİ BAŞKAN KARGIN İLE BİRLİKTE EMİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARETTE BULUNDU

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet PARSAK, MHP İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL, MHP İl Genel Genel Meclis Üyesi Recep ÇELİK,  5 Ocak 2018 Cuma günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a gerçekleştirmiş olduğu ziyaretin ardından ilçemizde bir takım ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. İbrahim AKTEPE’yi makamında ziyaret ettiler. Başkan H. İbrahim AKTEPE ile yapılan istişarelerin ardından misafirperveliğinden dolayı teşekkür eden MHP heyeti, ilçemiz sanayi esnaflarıyla bir takım temaslarda bulunmak üzere Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasından ayrıldılar.