Pazartesi, 21 Mayıs 2018

SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN KARGIN VE VEKİL PARSAK’A BÜYÜK İLGİ

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ, MYK Üyesi ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet PARSAK, MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve İl Genel Meclis Üyeleriyle birlikte Emirdağ sanayi esnafında ziyarette bulundu.

ETSO ziyaretlerin ardından Emirdağ Sanayi sitesine geçen heyet, sanayi esnafına hayırlı işler dilerken vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Emirdağlı hemşerileriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Parsak; '’Emirdağlı kardeşlerimiz tüm sorunlarında bizlere ulaşabilir. Bizlerde hemşerilerimizin sorunlarını çözmek için onların desteğiyle TBMM'ye gittik.'’ dedi.

Emirdağ Sanayi esnafının Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a göstermiş olduğu ilgi ve hizmetlerinden duydukları memnuniyetten ise son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Parsak, Başkan Kargın’a bu anlamda teşekkür ederek , hizmetlerinin devamını diledi.