Cumartesi, 26 Mayıs 2018

MEHMETÇİK VAKFI BURSA İL TEMSİLCİĞİ’NDEN BAŞKAN KARGIN’A ZİYARET

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Bursa temsilciliğinde görevli personeli Önder YALÇIN ve Salih KARAKUŞ Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’I makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Mehmetçik Vakfı Bursa İl Temsilciliğini makamında kabul etti. Bursa Mehmetçik Vakfı İl Temsilcisi Şehit ve Gazi İşleri personeli Önder Yalçın, Başkan Uğur Serdar KARGIN’ı ziyaret eden heyet vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Mehmetçik Vakfı’nın ülkemiz ve milletimiz açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Kargın,konuklarına çalışmalarında başarılar diledi. Bursa Mehmetçik Vakfı İl Temsilcisi Şehit ve Gazi İşleri personeli Önder Yalçın ise Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ’a teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.