Perşembe, 13 Aralık 2018

BAŞKAN KARGIN: ’’VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ.’’

Emirdağ Belediyesi ,ilçemiz sanayi sitesine modern bir lavabo ve wc yeri kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bu manada zemin etüdü ve tesviye çalışmalarına başlayan Fen İşleri ekipleri, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirttiler.
Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Emirdağ Belediyesi, İlçemiz sanayi sitesinde yeni ve modern bir lavabo ve wc kazandırmaya hazırlanıyor.

Konuyla alakalı bir açıklamada bulunan Emirdağ Belediye Uğur Serdar KARGIN, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, ilçemizin ihtiyaçlarını vatandaşlarımızla istişare ederek belirleyip, onların istek ve önerileri doğrultusunda projeler geliştirdik. İlçemiz sanayi sitesine kısa bir süre önce gerçekleştirdiğimiz ziyaret esnasında, esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, yeni ve modern bir lavabo ve wc çalışmalarına başlamış bulunmaktayız.İlçemiz Sanayi Sitesi'nde talep edilen yol ve tamirat işlerimizi de kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz.Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.’’ dedi.