Cuma, 23 Şubat 2018

VATANİ GÖREVİNİ YERİNE GETİRECEK OLAN GENÇLERDEN BAŞKAN KARGIN’A ZİYARET

Ocak ayının sonunda vatani görevlerini yerine getirmek amacıyla askere gidecek  olan Enes ERDOĞAN ve Kadir KURNAZ  17 Ocak 2018 Çarşamba günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan KARGIN, vatani görevlerini yapmak üzere askere gidecek olan gençlere hayırlı teskereler temennisinde bulunurken, gençlere askerlik görevinin kutsal bir vazife olduğunu hatırlattı.Kendisine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı gençlere memnun olduğunu belirten Başkan Kargın, vatani görevini yerine getirecek olan gençlere başarılar ve hayırlı teskereler dileyerek günün anısına da fotoğraf çekindi.

Gençler ,Başkan Kargın’a ziyaretlerini gerçekleştirmelerinin ardından Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER’i de makamında bir ziyarette bulundular.Ünver,gençleri misafir ederek kendilerine askerlik görevini başarıyla tamamlamaları temennisinde bulundu.