Perşembe, 13 Aralık 2018

EMİRDAĞ'A DAİR KÜLTÜR VE SANAT PROJELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet URFALI, Emekli Binbaşı Fikret EMEK, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ulaştırma Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat KARACASU, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selami DİKER, Emirdağ Kent Konseyi
Başkanı Ahmet YİĞİTER Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’I makamında ziyaret ettiler.
Yapılan görüşmelerde Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat De
rneği çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ahmet Urfalı, Eskişehir ve Emirdağ ilçesinde yapabilecekleri Kültür ve Sanat etkinlikleri hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yapılacak etkinliklere belediye imkanları ölçüsünde yardım etmeye hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaretin ardından Başkan Kargın ile hatıra fotoğrafı çekinen heyet ,makamdan ayrılarak ziyareti tamamladılar.