Perşembe, 13 Aralık 2018

FADİME-DERVİŞ UYAR KREŞ ve GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİ KARNE HEYECANI YAŞADI

Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş Uyar Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri karne sevinci yaşadı. Minikler karnelerini Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın elinden aldılar.
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının Yarı Yıl Tatilinin başlamasıyla Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş Uyar Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinde de karne sevinci yaşadı.

Minik öğrencileri sınıflarında ziyaret eden Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Miniklerin resimlerini de inceleyen Başkan Kargın, tüm çocuklarla yakından ilgilendi.Öğretmenlerinin eşliğinde karnelerini Başkan Kargın'dan alan minikler, karne gününü ölümsüzleştirmek adına Başkan Kargın ile fotoğraf çektirdiler.

Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş Uyar Kreş ve Gündüz Bakımevinde düzenlenen karne dağıtım törenine Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, Kreş Müdürü Nurettin DİKER VE Kreş Öğretmenleri Tuğba KUŞ, Zilfi MORCA ve Burcu ÖZKAN da hazır bulundular