Salı, 16 Ekim 2018

MHP AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI MEHMET KARAGÖZ’DEN BAŞKAN KARGIN’A PLAKET

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ 23 Ocak 2018 Salı günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’a makamında bir ziyaret bulundu. Düzenlenen ziyarette MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ve yönetimi de yer aldı.Başkan Kargın ile bir dizi temaslarda bulunan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ görüşme sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı adına kendisine bir plaket sundu.

‘’BAŞKAN KARGIN ‘IN ONURLU DURUŞUNDAN VE TEŞKİLATIMIZA BAĞLILIĞINDAN DOLAYI KENDİSİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERMEK İÇİN BURADAYIZ’’

Üretken belediyecilik anlayışını en başından beri sürdüren , Emirdağ’a yapmış olduğu hizmetleri her zaman yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten MHP İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ şunları kaydetti. ‘’Bugün Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN’a onurlu duruşundan ve teşkilatımıza bağlılığından dolayı teşekkür plaketi vermek için kendisini ziyaret ettik. Bizler gerçekten Uğur Serdar Başkanımızla gurur duyuyoruz ve yaptığı çalışmalar da övünç kaynağımızdır. Emirdağ Belediyesi’nde göreve geldiği günden buyana çıtayı yükselterek hizmetlerini sürdürüyor. Bizlerde her platformda Başkan Uğur Serdar Bey’in yanında olduğumuzu bildiriyoruz.’’ dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ise MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet KARAGÖZ’ün ziyaretinden son derece memnun olduğu belirterek nazik davranışı neticesinde sunduğu plaket ve desteklerinden dolayı Başkan Mehmet KARAGÖZ’ e teşekkürlerini iletti.