Pazartesi, 18 Haziran 2018

21. DÖNEM MİLLETVEKİLİ MÜJDAT KAYAYERLİ'DEN BAŞKAN KARGIN'A ZİYARET

Afyonkarahisar 21. Dönem MHP Milletvekili Müjdat KAYAYERLİ Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’I makamında ziyaret etti.
Başkan Uğur Serdar KARGIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Afyonkarahisar 21. Dönem Milletvekili Müjdat KAYAYERLİ’ ye teşekkür etti.
Emirdağ Belediyesi’nin çalışmaları hakkında KAYAYERLİ’ ye bilgi veren Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Emirdağ Belediyesi tarafından yapılması planlanan çalışmalara da değindi.
Müjdat KAYAYERLİ, çeşitli istişarelerin yapıldığı ziyarette Emirdağ’a sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı tebrik ederek, misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Başkanlık makamına gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle 21. Dönem Milletvekili Müjdat KAYAYERLİ’ ye teşekkür eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, ziyaret sonrasında Emirdağ Belediyesi’nin kültür yayını olan Özcan Türkmen ve Şükrü Türkmen’in oluşturduğu Örnekleriyle Emirdağ Ağzı kitabını hediye etti.