Pazartesi, 18 Haziran 2018

İÇME SUYU KUYU TECRÜBE ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü ile Emirdağ Belediyesi arasında imzalanan protokol gereğince Karaağaç Su Kuyusu bölgesinde ilk araştırma çalışmaları için içme suyu sondaj işlemleri tamamlanarak kuyu tecrübe çalışmalarına başlamıştır.

Sondaj ekibi ikinci araştırma yeri olan Karaağaç Köyü-Çayır mevkii bölgesinde içme suyu sondaj çalışmalarına başlamıştır.

Yaz aylarında İlçemiz halkının yaşadığı su sıkıntılarının giderilmesi için sondaj çalışmaları büyük önem taşımaktadır. Yeterli miktarda içme suyu bulunması durumunda gerekli teçhizat kurulup belediyemize ait ana depoya bağlantı yapılacaktır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, ” İlçemizde içme suyu konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm imkanları seferber ederek sondaj çalışmalarımızı yapıyoruz. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.