Çarşamba, 26 Eylül 2018

MHP ESKİŞEHİR İL BAŞKANI KADİR BIYIK VE GÜRLİFE HASTANESİ GENEL MÜDÜRÜ DR. ALİ ÖZDEMİR BAŞKAN KARGIN’I ZİYARET ETTİ

MHP Eskişehir İl Başkanı Kadir BIYIKve Gürlife Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali ÖZDEMİR 23 Şubat 2018 Cuma günü ilçemize gelerek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Kargın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette MHP Emirdağ İlçe Başkanı Abdil DEMİRAL ,Eskişehir Gürlife Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali ÖZDEMİR , Belediye Başkan YardımcısıVahit ÜNVER yer aldı.

Başkan Kadir BIYIK ve Gürlife Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali ÖZDEMİR’in çeşitli istişarelerin yapıldığı ziyarette Emirdağ’a sağlamış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı tebrik ederek, misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Başkan Kargın ise MHP İl Başkanı Kadir BIYIK ve Gürlife Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ali ÖZDEMİR ‘in gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle teşekkür eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN başarılarının devamını diledi.