Pazartesi, 18 Haziran 2018

BAŞMAKÇI İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANI AYHAN GÖNÜLLÜ’DEN BAŞKAN KARGIN’A ZİYARET

Başmakçı İlçemiz Belediye Başkanı Ayhan GÖNÜLLÜ 23 Şubat 2018 Cuma günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ a makamında bir ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette ETSO Başkanı Halil İbrahim AKTEPE’de yer aldı.

Başkan Kargın ile çeşitli temaslarda ve istişarelerde bulunan Başkan Ayhan GÖNÜLLÜ, çeşitli projeler hakkında Başkan Kargın ile beraber fikir alışverişinde bulundu. Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Kargın’a teşekkür eden Başkan Gönüllü, Emirdağ Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başkan Ayhan GÖNÜLLÜ’ye teşekkürlerini ileten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , ‘’Başmakçı Belediye Başkanımız Ayhan GÖNÜLLÜ’nün ziyaretinden memnun olduk. Güzel bir ziyaret oldu. Yapacağımız hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı fikir alış-verişinde bulunarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’dedi.