Pazartesi, 17 Aralık 2018

ÇAY MHP İLÇE BAŞKANI ALİ SAKÇI VE İLÇE YÖNETİMİ,BAŞKAN KARGIN’I ZİYARET ETTİ

Çay MHP İlçe Başkanı Ali SAKÇI ve 27 Şubat 2018 Salı günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ a makamında bir ziyarette bulundu.

Başkan Kargın ile çeşitli temaslarda ve istişarelerde bulunan Başkan Ali SAKÇI , Başkan Kargın ile beraber fikir alışverişinde bulundu. Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Kargın’a teşekkür eden Başkan SAKÇI, Emirdağ Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Çay MHP İlçe Başkanı Ali SAKÇI ve İlçe Yönetimine  teşekkürlerini ileten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , ‘’Çay MHP İlçe Başkanımız Ali SAKÇI ve yönetiminin ziyaretinden memnun olduk.  Güzel bir ziyaret oldu. Yapacağımız hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı fikir alış-verişinde bulunarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’dedi.