Salı, 18 Aralık 2018

ŞEHİT MEZARLARININ BAKIM VE ONARIMI YAPILARAK BAYRAKLARI DEĞİŞTİRİLDİ

Emirdağ Belediyesi personelleri tarafından ilçemiz ve köylerinde bulunan şehit mezarlarının temizlik ve bakım çalışması yapıldı. Şehitlerin mezarları temizlenirken, yıpranan Türk Bayrakları yenileriyle değiştirildi.

Emirdağ Belediyesi personelleri tarafından mezarların bakım-onarımı yapılarak buradaki bayraklar yenileriyle değiştirildi. Şehit mezarlarının bakımı , ağaçların dikilmesi, otların yolunması, mezarlığın çevresinin düzenlenmesi gibi çalışmaları

Emirdağ Belediyesi personelleri tarafından gerçekleştirildi. Şehit mezarlarını ziyaret eden şehit yakınları ve vatandaşlar ise, gerekli bakım ve çevre düzeni çalışmalarını yapıldığını bu çalışmalardan memnun kaldıklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler.