Salı, 25 Eylül 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ "HIDIRELLEZ ŞENLİĞİ " DÜZENLEDİ

İlçemiz Kültür Parkında 6 Mayıs 2018 Pazar günü vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla Hıdırellez programı düzenlendi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, etkinliklerin önemine değinerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan KARGIN, "Hıdırellez, baharın gelişini simgeleyen bir bayram olarak kutluyoruz. Bizi biz yapan en küçük bir ayrıntının yaşatılması, kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarılmasını diliyorum" dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Hıdırellez programına gelen tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi.

Vatandaşlarımızın yoğun  katılımıyla gerçekleştirilen  Hıdırellez programında palyaçolar, çocuklar için yüz boyama yapılırken pamuk şeker, etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.