Salı, 25 Eylül 2018

MHP AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AYENGİN BAŞKAN KARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Engin AYENGİN, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı 7 Mayıs 2018 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Engin AYENGİN, ‘’Emirdağ Belediye Başkanımız Uğur Serdar KARGIN ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Tarafıma gösterilen ilgi ve sevginin, hasret duyduğumuz birlik ve beraberliğin en güzel örneğidir. Belediye Başkanımız makamında ağırladığı için teşekkür ederim, başarıların devamını dilerim dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Engin AYENGİN’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.