Çarşamba, 21 Kasım 2018

BELEDİYEMİZ ORTAKLIĞINDA DEV BİR HİZMET DAHA…

‘’İLÇEMİZE BUGÜNE KADAR YAPILAN EN BÜYÜK HAYIR HİZMETİ’’

7 Mayıs 2018 Pazartesi günü Emirdağ Belediyesi ve Halaç Ailesi’nin ortaklaşa yapmış olduğu proje kapsamında Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin İncili Mahallesi’nde temel atma töreni gerçekleştirildi.

İlçemize yapılacak olan " 48 yatak kapasiteli Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi bina inşaatı temel atma töreniyle gerçekleştirildi. Emirdağ Belediyesi arsa hibesi ile hayırsever Halaç Ailesi tarafından 10 Milyon Liraya mal olacak Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi toplamda 8.226,28 m2’lik arazi üzerine yapılacaktır. Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 3.171,97 m2’lik arazisi Emirdağ Belediyesi tarafından hibe edilmiştir. İmar ve teknik konularda da Emirdağ Belediyesi desteğini vermiştir.

En kısa sürede hizmete girecek olan Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.

Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Temel Atma Töreni’ne Hayırsever hemşerimiz Fazlı HALAÇ , İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Av. Özcan HALAÇ, HALAÇ Ailesi, Emirdağ Kaymakamı Hüseyin SAYIN, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman GÜNEŞ, Daire Amirleri, Belediye Personelleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.