Cuma, 25 Mayıs 2018

ANTALYA TÜRKİYE OKÇULUK ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDEN EMİRDAĞ OKÇULUK TAKIMI BAŞKAN KARGIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Afyonkarahisar Okçuluk İl Temsilcisi Rıfat OKUMUŞ, Okçuluk Bölge Antrenörü Muhlis ÖÇ, İlçemiz Okçuluk Sorumlusu Yavuz ÖZTUNCER ve İlçemizi Antalya’da yapılan Türkiye Okçuluk şampiyonasında temsil eden Emirdağ Okçuluk Takımı (Abdil Mert KÖKEN, Muhammed Fatih ÜN, Gökçe HAVUZ) 8 Mayıs 2018 Salı Günü Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ı makamında ziyaret ederek, Okçuluk takımına verdiği maddi-manevi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

‘’EMİRDAĞ BELEDİYESİ OLARAK SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİZ’’
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, "Emirdağ Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Özellikle konu spor olduğunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Spora sadece bir müsabaka olarak bakmıyoruz. Biliyoruz ki, sportif faaliyetler içerisinde bulunan gençlerimiz, bu sayede zihinsel ve fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar. Bunun yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yanlış çevrelerin kurbanı olmamalarına imkan sağlayan sporu önemsiyoruz.’’ dedi.

Başkan KARGIN, Afyonkarahisar İl Temsilcisi Rıfat OKUMUŞ, Okçuluk Bölge Antrenörü Muhlis ÖÇ, İlçemiz Okçuluk Sorumlusu Yavuz ÖZTUNCER ve Emirdağ Okçuluk Takımını ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında hatıra fotoğrafı çekindiler.