Pazar, 21 Ekim 2018

HEMŞİRELER HAFTASI KUTLU OLSUN

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN Hemşireler Günü'nü unutmadı.İlçemiz sağlık kurumlarında görev yapmakta olan hemşirelerimizin bu özel gününde hatırlayan Başkan Kargın ,İçerisinde bulunduğumuz Hemşireler Haftası sebebiyle bir tebrik mesajı yayınladı. Başkan Kargın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

''Hemşireler sağlık problemleri olan insanların bir tıbbi kuruluşa başvurmalarından, ayrılmalarına dek olan tüm süreçlerinde yanlarında olan; belki de o anlarda hastalara ailelerinden bile yakın olan sağlık çalışanlarıdır.

Sağlık hizmetinin asli ve temel unsurlarından biri olan,görevlerini özel bir sorumlulukla yürüten bütün hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutluyor,çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.'' dedi.