Perşembe, 13 Aralık 2018

EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN'IN , ANNELER GÜNÜ MESAJI

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan KARGIN mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geleceğimizi şekillendiren ve topluma faydalı bireyler yetiştiren anneler, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Anneler, her kim olursa olsun bizler için güç kaynağı ve her zaman yaslıyacak bir omuz olmuşlardır. İnsan hayatındaki en önemli varlıklardan birisi olan annelerimizin, gerek ailemizde ve gerekse de toplumumuzda hak ettiği saygıyı görmeleri büyük önem arz etmektedir. Bundan dolayı herkesin başta kendi annesi olmak üzere bütün annelere saygıda, itaatte ve diğer her türlü şartlarda uygun davranması gerekir. Onları sadece bir günde değil, yılın her günü ve her saati baş tacı yapmalıyız.Peygamber efedimiz(S.A.V) şöyle buyurmuştur. "Cennet annelerin ayakları altındadır."
Bu gün vesilesiyle; emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın; en masum ve temiz duyguların timsali annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir hayat diliyorum.” Dedi.