Salı, 25 Eylül 2018

MHP MYK ÜYESİ AFYONKARAHİSAR MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET TAYTAK EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ÜNVER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet TAYTAK, Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER’ i 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet TAYTAK gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER’ den , Belediyemiz tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi alan TAYTAK, yapılan güzel çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER ise, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet TAYTAK’ a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.