Pazartesi, 18 Haziran 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ İLÇEMİZ CUMHURİYET MEYDANI’NDA YEŞİL ALANLARIN BAKIMINI YAPIYOR

Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Emirdağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ilçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan yeşil alanların ve bakım onarım ve çim biçme çalışmalarını yaptığını belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; “ İlçemiz genelinde bulunan tüm yeşil alanlarda bakım çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz tüm park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor. Daha temiz, daha yeşil bir Emirdağ için çalışıyoruz” dedi.