Pazar, 21 Ekim 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ MAAŞ PROMOSYON İHALESİ YAPILDI

Emirdağ Belediyesi'nde çalışan memur, sözleşmeli personel ve işçilerin önümüzdeki 2 yıl boyunca maaşlarının ödeneceği bankayı belirlemek üzere promosyon ihalesi 31.05.2018 gerçekleştirildi. 7 bankanın katıldığı ihaleyi kazanan Vakıfbank, Emirdağ Belediyesi çalışanına 1.277,49 Türk Lirası promosyon verecek.

Emirdağ Belediyesi'nin memur, sözleşmeli personel ve işçileri için maaş promosyon ihalesi yapıldı. Emirdağ Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda 31.05.2018 tarihinde yapılan 7 bankanın teklif verdiği promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhaleyi, en yüksek teklifi veren 244 Bin Türk Lirası veren Vakıfbank kazandı.

Personelin maaşına ek olarak verilecek promosyon, çalışanların da yüzünü güldürecek.

Protokol Sözleşmesini Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve Vakıfbank Emirdağ Şubesi Müdürü Gülay EMEKSİZ imzaladı.