Pazar, 21 Ekim 2018

EMİRDAĞ BELEDİYESİ KADİR GECESİ’NDE HALKIMIZA LOKMA TATLISI İKRAM ETTİ

Emirdağ Belediyesi her mübarek kandil günü gerçekleştirmiş olduğu ikramlarına Mübarek Kadir Gecesi’nde devam etti. 10 Haziran  2018 Pazar günü ilçemiz Emir Baba  ve Çarşı Camii önlerinde kurulan ikram stantlarında yatsı namazı sonrasında vatandaşlarımıza lokma tatlısı ikramında bulundu.

Emirdağ Belediye  Başkanı Uğur Serdar KARGIN, Kadir Gecesinin tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diledi. Emir Baba ve Çarşı Camii’nde Kadir Gecesi münasebetiyle halkımıza lokma tatlısı ikramı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan KARGIN, bu tür adetlerin yaşatılmasının önemini vurguladı.

Halkımız lokma tatlısı ikramından duydukları memnuniyeti dile getirerek; Emirdağ Belediye  Başkanı Uğur Serdar KARGIN ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.